WAT MAAKT VERLICHTINGSWINKEL LICHTWEELDE VERLICHTEND?

Onze passie in jouw verlichting, dat zie je!

We love what we do

Of het nu gaat over het opstellen van een lichtplan, de hulp met een betaand armatuur of een volledig eigen ontwerp! Wat we doen, doen wij goed!

Hoe wij werken?

Wij luisteren naar jouw noden en wensen. Van hieruit gaan wij samen voor de juiste oplossing voor je interieur!

Verlichting op maat - verlichtingswinkel
LICHTWEELDE, JOUW VERLICHTINGSWINKEL

Over ons

Wij zijn Lichtweelde, Lichtweelde is ons!

Onze verlichtingswinkel Lichtweelde begon afhankelijk in 1995. En door deze ervaring kunnen wij met trots zeggen dat wij een unicum zijn in de streek. Met meer dan 40 merken en onze eigen productie kunnen wij voor ieder interieur iets passend aanbieden.

EN DE GOEDE SERVICE? 

Die krijg je er GRATIS BIJ!

In 2023 hebben wij de verlichtingswinkel waar we reeds 10 jaar actief zijn overgenomen. Wij verlichten met passie en dat zie je. Niets is voor ons te veel, wil je een bestaand armatuur, een aangepast armatuur of volledig op maat gemaakt. Ons team is op alles voorzien! Want zeg nu zelf, de hanglamp boven je tafel is toch niet dezelfde als je buur.

Door onze eigen herstel en technische dienst kunnen wij na de aankoop nog steeds jouw aanspreekpunt zijn. Dit gecombineerd met onze interne interieurstylist zorgt ervoor dat je interieur in de spotlight wordt gezet!

Onze sterkte

Verlichting op maat

 

Verlichting maken op maat, we love it!

Ontdek de magie van verlichting op maat in onze verlichtingswinkel. Waar we ambachtelijk vakmanschap combineren met jouw eigen unieke versie. Van samenstellingen tot volledig op maat ontworpen. Wij zijn toegewijd aan het maken van lichtoplossingen die volledig bij jouw persoonlijke stijl en behoeften aansluiten.

 

Onze ervaren lichtspecialisten nemen de tijd op je wensen te begrijpen en samen gaan we jouw verlichting realiseren die perfect past bij jouw ruimte. Of het nu gaat in de woonkamer, kantoor, dressing of l-slaapkamer, wij gaan voor iedere ruimte jouw stijl ontwikkelen. Zo wordt de verlichting ook een stuk van jouw persoonlijkheid.

 

Met oog voor detail zorgen wij voor verlichtingscreaties! Verlichting die spreekt tot jouw verbeelding, samengesteld of volledig op maat gemaakt. Bekijk hier al enkele producten die we vaak samenstellen.

Hanglampen op maat - verlichting op maat - Verlichtingswinkel
Volg ons

Op sociale media

Wil je ook op de hoogte blijven van onze nieuwtjes? Volg ons op onze social media-kanalen.